tiistai 9. huhtikuuta 2013

tiffanyt

Haluaisin tähän väliin esitellä teille eräät kengät. Juurikin nuo, mitkä ovat päässeet tuohon banneriin ja joidenka värityksen ympärille Dunks&Drunksin ulkoasu rakentuu.

Vuonna 2005 julkaistiin Nike SB:n ja Diamond Supplyn yhteistyössä yhdet merkin tähän asti suosituimmista kengistä. Niitä tehtiin maailmanlaajuisesti 4000 paria ja nykypäivänä ne huutaa uutena ebayssa päälle tonnia - mikäli käy tsägä ja niitä edes on siellä.

Nuo on ne kengät, joita Däni on kenkäkokoelmaansa himoinnut ja joita ilman hän ei sanojensa mukaan suostu häitään tanssimaan. Ja sitten minä menen ja ostan ne itselleni haha. En tosissaankaan uutena (eihän niitä uskaltaisi uutena edes käyttää), vaan törmäsin niihin Basson foorumeilla ja joku jäbä halusi päästä niistä eroon aivan naurettavan alhaisella hinnalla. Kävin ne siltä poistamassa siitäkin huolimatta, että koko oli pari numeroa liian iso, mutta hyvin ne mun jalkaan natsaa. Kunto on ihan jees, juuri sellainen että niillä uskaltaa ulkona kävellä ilman että levittelee jotain takkia eteensä ettei kengät likaannu. Tosin kun näin ne ekaa kertaa ne näytti vähän siltä, kuin niitä olisi käytetty juoksukenkinä koska nauhat oli ihan väärin ja vedettynä mahdollisimman kireälle. Ei niin! Silloin silmät saattoi vähän itkeä verta.

Mutta nyt mun ja Dänin silmät iloitsee (Dänin enemmän tai vähemmän koska kyseessä ei kuitenkaan ole sen omat) kun saadaan tuijotella näitä kaunottaria ihan livenä meidän kenkähyllyllä. Tänään hain vielä postista Tiffany-taulun joka pääsi koristamaan meidän seinää yhden älyttömän hienon tuparilahjaksi saadun susitaulun tieltä. Kenellä on seuraavat tuparit? Se taulu lähtee nimittäin kiertoon.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti