maanantai 8. huhtikuuta 2013

maanantaiboogie

Heräsin tänään samalla kun Däni lähti töihin puoli kahdeksalta, vaikka olisin voinut nukkua ties miten pitkään. Leffa jota aloin sängyssä puhelimella Netflixin kautta katsomaan olikin aivan paska. Sen lisäksi olen viidettä päivää flunssassa, vaikka olen tottunut siihen että mulla sairaudet menee nopeasti ohitse silloin harvoin kun edes vaivaudun sairastumaan. Empiiriset tutkimukseni ovat osoittaneet, että useimmiten paras lääke on alkoholi, mutta viikonloppuna sekään ei jeesannut. Ehkä join liian vähän ja liian laimeaa, en tiedä mutta sen sijaan sainkin riesakseni vatsataudin joka tosin meni alle päivässä ohi (ei, se ei ollut krapulaa). Niin ja mites sitten tuo takatalvi? Yleensä tässä kohdin alkaa olemaan toivo lähestyvästä kesästä, tai edes siitä keväästä sen verran hiipunut että alkaa miettimään onko sitä kesää koskaan ollutkaan vai onko se ollut jotain mielen kehittämää illuusiota kaiken sen kylmimmän ja pimeimmän ajan keskellä. Joudun kamppailemaan itseni kanssa etten tältä istumalta ottaisi äkkilähtöä ja painelisi ärsyttävän yskäni ja vuotavan nokkani kanssa palmujen alle. Teneriffa, Espanja 335€, 8 päivää, aijjai. Mutta tänään sattuu vieläpä olemaan viimeinen vapaapäiväni hetkeen, se siitä sitten!

MUTTA! Ei tämä mikään masistelumaanantai suinkaan ole. Ensinnäkin, viikko sitten maanantait muuttui onnenpäiviksi kun maailmankaikkeuden parhaimmasta sarjasta Game of Thronesista alkoi kolmas kausi. Toisekseen koin aina niin mukavan, mutta harvinaisen yllätyksen kun tarkistin tilinsaldoni. Siellä oli ollut jo useamman päivän ajan rahaa, jota siellä ei olisi pitänyt olla (tai olisi pitänyt olla jo yli puoli vuotta sitten mutta en niitä ihan tänään osannut odottaa näkeväni). Keräsin itseni kasaan ja lähdin silmät ristissä ja suhteellisen heikkona keskustaan pyörimään. Pidättäydyin turhista ostoksista, mikäli yhtä heräteostos_kevättakkia ei lasketa, ja ostin juurikin sen mikä on ostoslistani kärjessä jo hetken aikaa ollut. Kiitos tämän takatalven ja flunssan niille ei kylläkään ihan vielä ole käyttöä, mutta hyvä että ne on nyt valmiina tuossa odottamassa. Eipähän tule enää lykättyä sitä lenkille lähtöä vuodesta toiseen ihan vain koska ei ole sopivia tossuja. Niin, ostin siis juoksukengät. En jaksanut hifistellä mitään useamman sadan euron kenkiä, mutta ei kellekään varmaan niiden merkki tule yllätyksenä. Löysin Stadiumista hienot Niket hyvässä tarjouksessa. Nyt ehkä vähän harmittaa kun Däni näytti mulle samaan hintaan Beamhillista löytyvät aika paljon siistimmät Niken juoksutossut, se kun ei ollut se paikka josta ensimmäiseksi olisin keksinyt lenkkikenkiä löytäväni. Mutta olen sen verran laiska etten jaksa lähteä niitä palauttamaan ja ehkä harmittaa sitten vähän vähemmän liata kenkiä joita ei edes raaskisi liata. Hassua muuten että meidän kotoa löytyy pienen kenkäkaupallisen verran tossuja, mutta silti molemmat ollaan jouduttu vielä lenkkikengät hommaamaan...

Paljon asiaa tyhjästä, oho. Maanantait onkin lopareissa ihan jees ja se jatkuu vielä Saliksilla, GOT:lla sekä hyvällä kirjalla.


Tossa ne kengät vielä. Ei ne nyt onneksi kamalan pahat ole, ihan hienot jopa, juoksukengiksi siis! Ainiin, hyvät myös jalassa tietty.

2 kommenttia:

  1. JEEE KIPA OOT BACK! oon käyny aina välillä onnettomana tsiigaileen et eikö sun vanhaan blogiin ilmesty mitään, mut nyt löysin tän! muistan ku alottelit viime talvena snoukkaharrastusta, miten on jatkunu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiva et säkin löysit ties tänne, mietinkin nimittäin et mahdatkohan enää mun juttuja jaksaa. Nyt kuluva talvi oli mun kolmas kausi laudalla, mitenköhän oon antanu kuvan et se olis ollut vasta eka. Ehkä kun olin niin paska laskee? :D Pitääki näköjää tehä joku snoukkapostaus tässä missä voin vähä valottaa miten on tänä talvena laskut sujunu!

      Poista