torstai 11. huhtikuuta 2013

tämä ei ole mainos

Kävin eilen töiden jälkeen Tigerissa, ei siinä baarissa (todellakaan), vaan siinä "krääsäkaupassa". Kierrettyäni sen ympäri huokaisin helpotuksesta kun en löytänytkään mitään tähdellistä. Asiaan saattoi vaikuttaa myös semisti huono-olo ja fiilis että halusin vain kotiin nukkumaan mahdollisimman nopeasti. Tänään sitten töissä satuin lukemaan Joannan postauksen kyseisestä kaupasta ja hänen ihanista löydöistään ja yhtäkkiä mulle tuli pakottava himo päästä sinne uudestaan tutkailemaan vähän tarkemmin.

Poikkesinkin sinne töiden jälkeen toistamiseen ja tällä kertaa joka puolella silmiini osui kaikkea pientä tavaraa joita palavasti tarvitsin. Keräilin korini täyteen kaikkea kivaa ja mietin että tarvitsenko nyt ihan oikeasti koristetimantteja. Noh, niille en sentään keksinyt mitään tarpeeksi järkevää käyttöä (vielä), vaan jätin ne sivuun. Kassalla maksaessani ostoksiani Däni sattui soittamaan kyselläkseen joko olen päässyt kotiin ja enkai vaan ole tuhlailemassa. "En en.."

Parasta tässä kaikessa oli se, että matkalla Espoosta kotio kerkesin jo unohtamaan mitä kaikkea ostin. Oli mukava yllättyä kotona kassia purkaessa kaikista niistä halvoista löydöistä vielä uudemman kerran! Voi pöhkö materialismionnellisuus. Sanoinhan etten osaa säästää.


  1. Maustemyllyä olenkin jo pienen ikuisuuden kaivannut! Nyt kun se sattui vielä eteeni edullisesti että ennenkaikkea juuri hyvän värisenä, niin why not! Vinkki: Sen myllyn kantsii antaa kuivua kunnolla ennen kuin sinne sitä suolaa pistää...
  2. Ollaan Dänin kanssa pidetty meidän astiat ihan minimissä, esimerkiksi lautasia löytyy kutakin kaksi kappaletta, koska molemmat vaan vihataan tiskaamista niin paljon. Nyt oli kuitenkin pakko ostaa pari tuollaista sinistä lasilautasta, koska yllättäen olen niitäkin jo pidemmän aikaa himoinnut. Niistä tulee ihan mummola mieleen! Sitten kun meillä on tiskikone niin käyn hakemassa noita kasan lisää. Sitä odotellessa.
  3. Mulla on kauhea tarve saada purkitettua kaikki kuiva-aineet mitä keittiöstä löytyy. Suurin syy tähän on se, kun kerran jotkin korppujauhojen messissä tulleet öttiäiset onnistui valtaamaan mun koko keittiön ja silloin ei ollut itku kaukana. Mausteille lisää purkkeja siis.
  4. Tossa ikkunalaudalla on jo ollut ties kuinka kauan äidin Monacon tuliainen tyhjänä kynttilää odottamassa. Ostin kaksi, joten mulla on hyvä syy huomenna marssia Alkoon ja ostaa se kaikkein siistein viinipullo ja tyhjentää illan aikana jotta tuo toinenkin kynttilä saataisiin paikoilleen. 
  5. Tämä on tärkeä! Ja se on ollut ostoslistallani jo pitkään. Nyt pääsen kyhäämään herkkulattet kunnon maitovaahdolla meille ja vieraille milloin vaan! Ainoa vaan, että ensiksi pitäisi hommata se kunnon espressokeitin tuon rapusta löytyneen kahvinkeittimen sijaan. Toisekseen meillä ei käy vieraita ja jos käy ne juo olutta. Kolmannekseen mä en edes juo kahvia. Mutta ehkä nyt on hyvä tehdä asioihin vähän muutoksia. 
  6. Kippoja ja kulhoja ei voi koskaan olla liikaa. Nehän on ihan tuikitarpeellisia leipomista paardeja varten. 
  7. Nämä nyt ei varsinaisesti sellaiset ole, mutta mä ajattelin ne sellaisiksi valjastaa - nimittäin leipälautasiksi. Nekin on olleet jo pitkään hakusessa, mutta eipä ole enää. Tai ainakaan siihen asti kunnes löydän puiset vastaavat.
Olipa keittiöpainotteista tällä kertaa! Ja arvatkaa mitä? En edes saanut sitä mitä alunperin lähdin hakemaan, koska sitä ei ehkä ollut siellä valikoimissa tai sitten olen sokea. Mutta ensi kerralla sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti