lauantai 6. huhtikuuta 2013

terkkarin avoimet

Terkkarin avoimet on vuodesta 2005 perustettu kaikille avoin, ei-niin-vakavamielinen skeittauskisa jonka tapahtumapaikkana on Vantaan Tikkurilan terveysaseman parkkipaikka. Tapahtuma lähti aluksi muutamien kavereiden ideasta, ja siitä se on kasvanut vuosi vuodelta tuoden Tikkurilaan kesän viimeisistä päivistä nauttimaan parhaimmillaan useamman sadan rullalautailun ystävän. Avoimilla ei ole virallista järjestäjää ja tapahtumapäivä päätetään normaalisti Facebookissa. Yleensä tapahtumapäivänä on ollut syyskuun ensimmäinen lauantai. 

Tuossa vähän faktoja pöytään. Ihan satavarma en esimerkiksi perustamisvuodesta voi olla, eikä Dänikään sen pahemmin muista vaikka oli yksi noista kaveruksista ketkä koko homman alunperin laittoi pyörimään. Itse olen ollut paikalla kolmena tai neljänä vuonna ja aina on ollut ihan mahtavaa. Siitä on muodostunut jo jonkinlaiset kesän lopetussessarit jossa näkee kaikki tutut ja tutuntutut. Laudan päällä en tietenkään ole ollut, mutta mun mielestä sinne tarvittais ehdottomasti myös mimmejä kisaamaan. Omiin silmiin ei nimittäin ole osunut yhden yhtäkään. Viime vuonna sattui ekaa kertaa harvinaisen huono mäihä sään kanssa, ei nimittäin ollut sitä aurinkoa ja lämpöä mistä normaalisti sinä päivänä on totuttu nauttimaan. Tihkusateesta kunnon sateeksi yltynyt pakotti roudaamaan kamat ja kansalaiset katoksen alle, joka rajasi normaalisti käytössä olleen läänin reilusti yli puolet pienemmäksi alueeksi. Sää vaikutti negatiivisesti myös paikalla hengaajien määrään ja mekin katsottiin jo melko aikaisessa vaiheessa olevamme valmiit lähtemään kotiin ilman asiaankuuluvia jatkoja jossain niistä kolmesta Tiksin baareista. Ensi vuoden Avoimia odotellessa, tulkaa tekin!






Tässä olis vielä youtubesta napattua pätkää viime vuodesta:

Kuten näkyy, niin aika ankeet oli meiningit viime vuonna, verrattuna esimerkiksi vuoden 2009, eli so far parhaimpiin (ja oisko ensimmäisiin) Avoimiin joissa meikäläinen on ollut:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti