perjantai 19. huhtikuuta 2013

EI VOI OLLA TOTTA!

Siinä missä kaikki blogit hehkutti viikko sitten Cape Universalin ystiksiä ja sieltä ostamiaan Vans-kenkäkasojaan, niin mäpäs hehkutankin nyt sitten Off Consultin ystiksiä, jotka on parhaillaan käynnissä. Vaikka pakko kyllä myöntää, että mun mielestä niiden ystävämyyntien tarjonta on vähän huonontunut tässä viime aikoina.. Ja nykyään siellä on suurin osa pelkkää Volcomia, jolle en lämpee enää yhtä paljon kuin ennen. Mutta eipä sieltä tyhjin käsin tälläkään kertaa lähdetty. Minkään juhannuskokollisen verran rahaa en päässyt tuhlaamaan, mikä on sinänsä hyvä koska oon sortunut vähän tilailemaan sieltä täältä kesäksi kutetta.

Löysin sieltä siis topin ja parit shortsit, tai noi toiset menee melkein hameesta mikä on hyvä koska nyt ei tartte kesäksi enää ettiä uutta sellaista. Olin myös hyvä vaimo ja ostin Dänille etukäteissynttärilahjaksi vaimiksen.



Ja nyt kun viikon pakollinen kulutushysteria-aihe on käsitelty, niin on aika keskittyä urheiluun ja sen jälkeen pariin HYVIN ansaittuun viinilasilliseen (aivan saatanallisen rankka duuniviikko takana).
Jos joku haluaa käydä tuolla tekemässä löytöjä, niin näiden ystävämyyntien FB-eventti löytyy täältä ja tapahtuma on käynnissä vielä huomisen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti