tiistai 21. toukokuuta 2013

30 day challenge: D7 - Your favorite Instagrams

Skippasin nyt tuon kuutos päivän "Bullet your whole day"-kohdan läpi, koska tänään siinä ei olisi ollut juuri mitään mielenkiintoista niin voin tehdä sen vaikka sitten joku sellainen päivä tällä viikolla kun on jotakin ohjelmaa.

IG:ssä seuraan aika vähän ketään muita kun kavereita ja tuttuja. Mua yleensä alkaa hyvin, hyvin pian kaikissa suosituissa instagrammaajissa hajottamaan se spämmin määrä ja etenkin shoutoutit! Olisin mielelläni esimerkiksi jatkanut Grumpy Catin seuraamista, mutta kun niitä kuvia tuli kymmeniä päivässä ja ehkä yks niistä oli joku kunnon kuva. Muuten sieltä tuli juurikin sitä shoutouttaamista ja vanhojen kuvien toistoa. Helvetti sentään. Ja olen myös yleensä hyvin nopeaan lopettanut jonkun yksityisen ihmisen seuraamisen kun sieltä on tykitetty niitä kuvia joku viiskyt putkeen tunnin välein jostain maailman turhimmista asioista tai sitten ehkä vielä pahempi: omaa naamansa se miljoona kuvaa putkeen. Siis joo tiedetään, oot ihan hyvännäköinen ja näköjään olet itsekin sitä mieltä mutta ehkä vähempikin riittäisi? Itsehän siis laitan vain kaikkea todella tärkeää, kuten kuvan karvasta...

  Haha tää on vaan niin mahtava ja sattu tulee just noi parhaimmat kuvat tähän vielä - Great Gatsby, Ryan Gosling ja toi kukkalätsäkuva. Ihan mahtavaa.



Siinäpä se top3! Etin yleensä vaan kuvia kaikilla tägeillä sieltä ja siks ärsyttää kans nää kaikki tykkäys-huoraajat ketkä tunkee sen sata asiaankuulumatonta tägiä siihen kuvaan. Saa muuten kertoo omia lemppareitaan tai miksei vaikka omia tunnuksiaanki tonne ni voin sit käydä katteleen löytyiskö mitään uutta ja jännää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti