sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

ostarikokoontuminen

a.k.a. Kolismiitinki a.k.a. kesärieha.

Tiedättekös, tähän mennessä tämä kulunut kesä on ollut parempi kuin koko viime kesä yhteensä! Ja kesäkuutakin on mennyt vasta viikko. Fiilis on vaan niin super! Kaiken kruunaisi täyspitkä kesäloma, mutta ei kai sitä kaikkea voi saada.

Eilen oli taas vuosittainen Ostarikokoontuminen Kolohongan ostarilla. En tiedä kuinka pitkät juuret tällä kyseisellä tapahtumalla on, mutta jo useampana (kymmenenä?) vuotena jengi on kerääntynyt viettämään kesäpäivää ja hengaamaan frendiensä kanssa tuon ostarin pihalle. Yleensä aikaisimmat on paikalla jo puolenpäivän aikaan ja siinä sitten sitä jengiä kertyy koko ajan enemmän ja enemmän siihen asti kunnes poliisit tulee häätämään köörin pois. Sieltä sitten siirrytään läheisille kaltseille, "biitseille", jossa ollaan jatkettu yömyöhään asti.

Itselleni tämä oli kolmas tai neljäs kerta kun käyn niin sanotusti korkkaamassa kesän Koliksessa. Viime vuosi jäi välistä paskojen kelien takia - ylläri. Parhainta on ehdottomasti ollut toissa vuonna ja sitä edellisenä kun aurinko on hellinyt koko päivän kirkkaalta taivaalta ja paikalla on ollut kaikenmaailman tutut ja tutuntutut keitä ei ole välttämättä useaan vuoteen nähnyt.

Eilenkin oli toki hauskaa, mutta itse pääsin mestoille aika myöhään bygittyäni ensiksi himassa miettien jaksanko lähteä ollenkaan. Aika monet tyypit oli tänä vuonna skipannut koko tapahtuman ja nekin vähät ketä paikalle oli eksynyt lähti suht ajoissa pois. En nähnyt puoliakaan niistä keitä olisin halunnut tavata, mutta oli siistiä nähdä edes ne muutamat frendit! Ja nyt on kyseessä sellaiset ihmiset, keiden kanssa on joskus aikoinaan tullut hengailtua todella tiiviisti ja jaettu kaikki ilot ja surut. Harmittaa aika paljon miten niiden kanssa on tiet erkaantunut, mutta se tarkoittaa vaan sitä että täytyy ottaa tehtäväksi vierailla Vantaalla vähän useammin.

Siirryttiin baariin, jossa törmäsin vielä lisää vanhoihin tuttuihin. Onneksi tuli lähdettyä enkä vain jäänyt himaan lagaamaan! Huomenna olisi taas maanantai mutta ei se oikein haittaa koska tulee Game Of Thronesin kolmaskauden päätösjakso sekä lähtölaskenta Provnssiin alkaa!


Jengi biitseillä. Illan ainoa kuva ja tämäkin oli vain havainnoillistava kuva Dänille että mikä meno. Sekin kun feidasi Koliksen ja meni mieluummin frendilleen grillailee ja pelailee, pyh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti